Een betrouwbare schakel in de industrie

Comines Steel is een belangrijke spil in het werkingsproces van verschillende spelers in de betonindustrie. We produceren speciaalnetten, stalen korven, plooinetten en vlakke maatnetten voor zowel aannemers als prefabbetonfabrikanten. Vooral voor deze laatste groep zijn we een innoverende onderneming die een meerwaarde betekent in de sector.

Bekijk enkele realisaties

Pijl naar beneden

Aannemers

Aannemers kunnen bij ons terecht voor maatnetten en korven om meteen ter plaatse op de werf te storten. Het voordeel hiervan is dat het je heel wat knipwerk, kostbare tijd en materiaal bespaart. Bovendien geniet je als bouwonderneming op deze manier van een beperkte stock. Onze wapeningsnetten worden voornamelijk toegepast in vloerplaten, funderingen, kelders, appartementsgebouwen, ondergrondse garages en zwembaden.

Contacteer ons gerust enkele dagen op voorhand om door te geven welke wapening je zal nodig hebben op je werf. Wij doen het nodige.

Prefabbetonfabrikanten

Voor prefabbetonfabrikanten is het belangrijk om maatnetten te kunnen verkrijgen met verschillende diameters en uitsparingen. Dankzij onze hedendaagse machines en efficiƫnte werkwijze kunnen het productieproces bespoedigen en vlot de gevraagde wapening aanleveren. Dagelijkse JIT-leveringen zorgen ervoor dat je stock zeer beperkt blijft. We produceren onder andere netten voor keermuren, regenputten, prefab kelders, sleufsilopanelen, betonroosters, U-kanalen en betonnen wandpanelen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VIA 056/33.27.03 OF INFO@COMINES-STEEL.BE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info